Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря на отзовалите се .

Ходих да гледам колата с и останах много доволен. Ремъци ролки масла и фултри ще сменям задължително. Ще ходя довечера на последен оглед и ако всичко е точно утре ще регистрирам.

Едит: Вече съм собственик на тази красавица
    Last edited by m__to; d.m.y г., 19:27.
    156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

• Привет колеги!
      Мой близък си е харесал ето този автомобил :

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=30r1ku

...и ме помоли като собственик на Алфа, да отида да го погледна. Аз обаче далеч не съм толкова запознат колкото ми се иска. Можете ли да споделите мнение по снимките?
      Благодаря предварително!
      Сливен, Alfa Romeo 156 1.8 TS '00

Comment

• Питане относно обява за Алфа 156

Здравейте на всички,

Нов съм във форума и се регистрирах понеже, обмислям закупуването на автомобил. Няма да казвам другите модели.

Искам да попитам , (запознат съм със линковете за обяви), но все пак и вашето мнение като по запознати с Алфите.

Ето тази обява ме грабва:

http://obiavi.automedia.investor.bg/...00786218&pic=1

Но имам малко съмнения....дават я 1999 год., а този фейслифт не е ли след 2003? , Също така и цената малко ме кара да се замисля.

Утре ще ходя да я оглеждам, но няма да се разсърдя на малко мнения.

Comment

• Вероятно е имала удар от пред и са решили да е направят фейс.
          Иначе изглежда външно и вътрешно много добре.
          Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
          Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
          Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

• Какви проблеми мога да очаквам при това положение ?

Comment

• Хубаво е, че няма как едновременно да я виждаш отпред и отзад. Предницата е фейслифтова /след 2003 г. / а извивките на задните фарове са като на 156 ДО фейслифта /1997-2003 / Иначе хваща окото, има и прагове странични. Оглед на място трябва, с кабел и лаптоп под ръка. Успех!
              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Тази кола съм сигурен че са я гледали доста хора, ама или не четат темата или не пишат.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                  Хубаво е, че няма как едновременно да я виждаш отпред и отзад. Предницата е фейслифтова /след 2003 г. / а извивките на задните фарове са като на 156 ДО фейслифта /1997-2003 / Иначе хваща окото, има и прагове странични. Оглед на място трябва, с кабел и лаптоп под ръка. Успех!
                  И задната броня е от ФЛ
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Така , да споделя за таз Алфа, впечатленията от огледа.

Първо да кажа за супер мърлявото отношение на хората от автокъщата...Както и да е ..за колата:

Оказа се че не е 1999 , а 1998г., продавача вика така си е дошла със сменена предница. Колата е удряна силно, понеже всички капаци отдясната страна по двигателя са нови, нови са и радиаторите. Също така и цвета на предницата и почти недоловимо различен от този на купето, както и задната броня. Десния рог даже не са си направили труда да го заварят, личи си къде е отлепен.
                    Също така и по праговете има забележки, а гумите за нищо не стават. Двигателя (не знам дали от газта), променяше оборотите , ту ниски ту високи.
                    Единствения плюс е хубавия салон и визия на пръв поглед...

Comment

• Първоначално публикувано от orientex Покажи съобщение
                      Така , да споделя за таз Алфа, впечатленията от огледа.

Първо да кажа за супер мърлявото отношение на хората от автокъщата...Както и да е ..за колата:

Оказа се че не е 1999 , а 1998г., продавача вика така си е дошла със сменена предница. Колата е удряна силно, понеже всички капаци отдясната страна по двигателя са нови, нови са и радиаторите. Също така и цвета на предницата и почти недоловимо различен от този на купето, както и задната броня. Десния рог даже не са си направили труда да го заварят, личи си къде е отлепен.
                      Също така и по праговете има забележки, а гумите за нищо не стават. Двигателя (не знам дали от газта), променяше оборотите , ту ниски ту високи.
                      Единствения плюс е хубавия салон и визия на пръв поглед...
                      Бягай надалече като видиш такава "правена" алфа.Рядко са хората, които ще я направят ей така, защото им харесва.В повечето случай за съжаление е удряна и то сериозно явно. Още на пръг поглед би ти станало ясно що за мърлячи са
                      Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Здравейте и от мен, колеги,
                        някой има ли наблюдения върху следния автомобил:
                        http://www.mobile.bg/11361643241298368
                        Мисля тези дни да отида да го видя, но ако някой го е гледал вече моля да сподели мнения.
                        Предварително се извинявам за невежеството, ако колата се окаже на някой от форума, просто съм нов
                        Поздрави!

Comment

• Здравейте, някой гледал ли е тази кола, изглежда много добре, но за тези пари трябва да и има нещо...http://prodavalnik.com/alfa-romeo-147-i22125783

Comment

• Първоначално публикувано от dumutko Покажи съобщение
                            Здравейте и от мен, колеги,
                            някой има ли наблюдения върху следния автомобил:
                            http://www.mobile.bg/11361643241298368
                            Мисля тези дни да отида да го видя, но ако някой го е гледал вече моля да сподели мнения.
                            Предварително се извинявам за невежеството, ако колата се окаже на някой от форума, просто съм нов
                            Поздрави!
                            Не съм го гледал, но лимитиран модел "Куоре Спортиво" няма Плюс тва е, както се изразяват някои колеги от форума, "пълен джакпот" - 156, туин скрап, лелеспийд...
                            Такава кола се гледа само с човек имал подобна или се кара в сервиз.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Е, скрап сега, на външен вид е добре, то че няма такава Куоре.... е така.Да, селето е друга музика и е добре да е след фейлифта, с другото съм съгладен
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от _Alfa_Romeo_ Покажи съобщение
                                Здравейте, някой гледал ли е тази кола, изглежда много добре, но за тези пари трябва да и има нещо...http://prodavalnik.com/alfa-romeo-147-i22125783
                                Е кво да и има - в Плевен алфите са ефтини, моята е 2003 и е на обява за 2500 или брак за части
                                AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Working...
                                X